VIPP dag

“Vooruitgang In Persoonlijke Prestatie”

 

Tijdens deze 1-op-1 VIPP-dag gaat Pontier&vanMoorst intensief met je aan de slag om een grote stap voorwaarts te maken in je persoonlijke prestatie.
Een hele dag één op één coaching toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Wat je leert is gericht op jouw coachvragen.

 

Wat maakt een VIPP-dag zo bijzonder?
  • Het allergrootste voordeel van een VIPP-dag is dat het toegespitst is op jouw situatie. Er wordt geen tijd verspild met uitleg over dingen die niet op jou van toepassing zijn. Je kunt alle vragen die bij je opkomen direct stellen; je hoeft dus niet te wachten op overbodige vragen van anderen of tot een pauze. 
  • Je weet waar je kwaliteiten liggen en hoe je die optimaal kunt benutten met gebruik van de Persoonlijke Stijl Analyse gebaseerd op de DISC
  • Een positieve mindset en nieuwe frisse energie na de VIPP-dag geven je daadkracht!
  • Details veranderen gaat sneller dan nieuwe vaardigheden aanleren. Met feedback gericht op details kunnen we jouw manier van werken wél succesvol maken. 
  • Na deze VIPP-dag heb je de mogelijkheid om nog twee keer een kwartier met ons te bellen of Skypen, omdat we ons voor kunnen stellen dat je vragen hebt bij de implementatie van het geleerde.

 

Een VIPP-dag houdt het volgende in:
  • Een praktische dag waarin je stap voor stap gecoacht wordt om je kwaliteiten optimaal te benutten.
  • Uitgebreide lunch op een locatie.
  • Wandeluurtje na de lunch: “lopend op verhaal komen”.
  • Uitgebreide documentatie als ondersteuning en naslag.

 

Investering

De investering voor deze exclusieve VIPP-dag van 10.00-16.30 uur is € 997,- incl. BTW en een uitgebreide rapportage van jouw Persoonlijke Stijl Analyse.  

 

Ja, ik schrijf me in voor een VIPP-dag!

Direct aanmelden

Indien je nog vragen hebt of twijfelt of deze VIPP dag iets voor je is, neem dan gerust eerst contact op. Je kunt dit telefonisch doen (via 06 38006403/06 11065542), via mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of via het contactformulier.

We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

 

Hartelijke groet,

 

 

slotje

Adres

Burgemeester Sweensplein 26, 5121 EM Rijen

telefoonPaula Pontier: 06-11065542

telefoonNatasja van Moorst: 06-38906403

 linkedin  fb  twitter

 

Webdesign: Visual Thinking