Maak je team APK-proof!

Ontdek de 6 succesfactoren van samenwerking

Voor leidinggevenden en teamleden die willen weten wat de smeerolie is voor een succesvol team!

APK bord 150x150

Zoals een auto jaarlijks wordt gecontroleerd op o.a. banden, verlichting, remmen, ruitenwissers en uitlaat, zo kun je ook jouw team laten controleren op de 6 succesfactoren van Teamwork.

Het lijkt zo vanzelfsprekend dat teams die jarenlang samenwerken of nieuwe teams, of teams die samengevoegd zijn of juist ingekrompen zijn, hun weg wel vinden. En met elkaar, met hulp van de leidinggevende weten hoe ze met elkaar samenwerken of het beste in elkaar naar boven kunnen halen. Niets is minder waar.

Dit hebben wij inmiddels ook in de praktijk ondervonden. In onze jarenlange ervaring met het coachen van teams zien we vaak dat samenwerken niet zo vanzelfsprekend is. Dat van elkaar leren en transparant communiceren nog niet zo eenvoudig is. Dus af en toe wat smeerolie in je team van een onafhankelijke professional helpt teams om te ervaren dat SAMEN WERKEN WERKT!

Het verbeteren van teamprestaties heeft een direct positief effect op kwaliteit, veiligheid, ziekteverzuim en plezier in het werk.

Mede door hoge werkdruk, voorbeeldgedrag van leidinggevenden wordt het lastig om op het juiste moment met elkaar te overleggen, tijd te nemen voor dag evaluaties, lef en moed in te zetten om gedrag en prestaties bespreekbaar te maken.

Is dit herkenbaar voor jou en wil je weten hoe je dit aan kunt pakken, kom dan naar deze workshop.

In één avond krijg je in deze workshop een checklist van 6 succesfactoren om teamprestaties te verhogen.

 Je leert:

  • Wat de checklist inhoudt
  • Wat je kunt doen om de ‘keuring’ uit te voeren.
  • Wat je kunt doen om jouw team APK-proof te maken en wie wil dat nu niet; een gesmeerd lopend team! 

 

Datum volgt
Tijd volgt
Prijs € 59,50
Locatie Omgeving Rijen of Breda
Trainer(s) Paula Pontier, Natasja van Moorst

 Pontier&vanMoorst begeleiden al meer dan 10 jaar teams in diverse branches in de vorm van training, teamcoaching of teambuilding. In die 10 jaar hebben zij diverse tools ontwikkeld die teams succesvoller laten presteren.

Meld je aan voor de workshop of training

Klantreactie

Reactie van Marlies Kusters Teammanager, Savant zorg

Natasja en Paula bezitten de kwaliteit om binnen korte tijd een match te maken met de deelnemers en bij hun niveau aan te sluiten. Ze hebben voor 9 beginnende ontwikkelcoaches de basis gelegd voor een goed coach-ontwikkel- gesprek. Dit doen ze op een energieke manier met veel metaforen, ruimte voor eigen inbreng, prikkelend en door zelf te laten ervaren.

 Meer klantreacties

 

slotje

Adres

Burgemeester Sweensplein 26, 5121 EM Rijen

telefoonPaula Pontier: 06-11065542

telefoonNatasja van Moorst: 06-38906403
      

 

Webdesign: Visual Thinking