APK V3
 • DSC00290.jpg
 • DSC_3854.jpg
 • DSC_3913.jpg
 • DSC_3899.jpg
 • DSC_3906.jpg
 • "Deelnemers waren er zich na de training van bewust hoe ze overkomen op een klant en welke invloed ze hebben in een contractbeslissing. Ze ontdekten daarbij hun 'kracht' te benutten en hun 'allergie' te omzeilen." Marco Visser City Box
 • "Het doorbreken van de oude cultuur was een uitdaging, maar met Pontier&vanMoorst is de samenwerking van het team van een mager zesje naar een 7,5 gegaan!" 

  Teamleider Jolanda Timmermans St.Elisabeth

APK V3

 

Het team accelereert…

Voor teams die gesmeerd lopen en willen excelleren in het werk als vitaal team is er het APK V3 programma. APK V3 is onmisbaar voor teams die hun veerkracht willen versterken, verbinding met elkaar hebben zodat ze optimaal presteren en voldoening uit hun werk willen blijven halen.

 

Voldoening, Veerkracht en Verbinding

Een leven lang leren, gezond en vitaal en met plezier werken. Wie wil dat nou niet? Uit onderzoek blijkt dat vooral oudere werknemers baat hebben bij een leven lang leren en daardoor duurzaam inzetbaar zijn. 

Medewerkers met een gezonde leefstijl zorgen voor meer energie passie en plezier en passen zich makkelijker aan bij veranderingen. Het ziekteverzuim en verloop is lager. (Eline Steenhuisen, onderzoeksadviseur bij TNS NIPO in TVOO)

 

Wij hebben ons laten inspireren door o.a. de positieve psychologie. Die is gericht op veerkracht, optimaal functioneren en positieve gezondheid. De positieve psychologie richt zich op het versterken van de mogelijkheden van de mens en teams om een plezierig, zinvol en (op de ander) betrokken leven te leiden. Vanuit deze gedachtegang wordt niet alleen geïnvesteerd in preventie, maar wordt vooral gebruik gemaakt van interventies die een versterkend effect hebben op de VITALITEIT van teams en hun medewerkers.

 

De Succesfactoren voor een TOP team: APK-V3!

 

 • Voldoening: werken met Energie, Passie en Plezier. Werken met plezier is de smeerolie van een organisatie. Zorgt voor bevlogen medewerkers.
 • Veerkracht: wat heb je nodig om veerkracht te versterken. Wie ben ik, wat kan ik, wie is mijn team, waar wil ik naar toe en waar ligt mijn invloed.
 • Verbinding: een team dat met elkaar de verbinding zoekt heeft vertrouwen in elkaar en zoekt de verbinding met de organisatie doelen.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Op het moment dat een team wil groeien naar een TOP team gaan wij in gesprek met het team en onderzoeken de hulpmiddelen en maatregelen die er nu al zijn. Samen bekijken we wat de huidige situatie is en wat de gewenste situatie. We maken samen een plan van aanpak voor het werken aan de APK-V3 en het implementeren van nieuwe tools uit onze toolbox. 

 

Deze wordt op maat aangepast voor elk team naar gelang de behoefte en wensen van het team/de organisatie.

 

Deze aanpak is effectief als teamleiders of kartrekkers uit het team zich verantwoordelijk maken voor communicatie en implementatie. Samen met hen maakt Pontier&vanMoorst een plan van aanpak, zij begeleiden bij de uitvoering waar nodig en wenselijk en ontwikkelen borgingsmomenten.

 

Krachtige workshops 

Een programma kan bestaan uit korte en krachtige workshops die met het gehele team gevolgd kunnen worden. Binnen het team wordt een kartrekker of facilitator gekozen die zorg draagt voor een deel van de uitvoering en borging op lange termijn. De facilitators uit de verschillende teams krijgen mogelijkheden om van elkaar te leren via intervisie en bijvoorbeeld een gesloten Facebookgroep.

 

 

Bekijk ook ons trainingsaanbod

Communicatietrainingen, leiderschap- en managementtrainingen, persoonlijke effectiviteittrainingen of trainingen voor interne trainers? Pontier&vanMoorst heeft een passend aanbod.

 

Trainingen

 

slotje

Adres

Burgemeester Sweensplein 26, 5121 EM Rijen

telefoonPaula Pontier: 06-11065542

telefoonNatasja van Moorst: 06-38906403

 linkedin  fb  twitter

 

Webdesign: Visual Thinking