Team
Onze nieuwsbrief al gelezen? Lees hier

Via onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van allerlei interessante thema’s op het gebied van Persoonlijke -, Team- en Organisatie ontwikkeling!
Je mailadres wordt enkel gebruikt voor het toesturen van onze nieuwsbrief. Wil je je toch afmelden voor de nieuwsbrief? Klik hier?

Inschrijven

* verplicht veld
 • DSC_3899.jpg
 • DSC_3906.jpg
 • DSC_3913.jpg
 • DSC_3854.jpg
 • DSC00290.jpg
 • "Paula en Natasja hebben met hun laagdrempelige en soms ook confronterende aanpak een enorme prikkel gegeven om meer openheid en ruimte te creëren in ons gevarieerde team. Een aanrader voor elk team! " Chantal Boeijen / Barbara Krijnen Hoofd Datamanagement
 • "Deelnemers waren er zich na de training van bewust hoe ze overkomen op een klant en welke invloed ze hebben in een contractbeslissing. Ze ontdekten daarbij hun 'kracht' te benutten en hun 'allergie' te omzeilen." Marco Visser City Box
 • "Het doorbreken van de oude cultuur was een uitdaging, maar met Pontier&vanMoorst is de samenwerking van het team van een mager zesje naar een 7,5 gegaan!" 

  Teamleider Jolanda Timmermans St.Elisabeth

 • "Er wordt op een interactieve manier getraind, ondersteund met verschillende methodieken werd gezocht naar waar behoeften lagen." Mireille de Wee, Zorggroepmanager TweeStedenziekenhuis

Maak van je team een vitaal team dat geïnspireerd met elkaar samenwerkt! 

 Team APK los zondertekst

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat het loont om te investeren in medewerkers. 
Zij kunnen zorgen voor een omzetstijging van 20 %!
(uit onderzoek van Prof. Volberda,
hoogleraar Strategisch Management en Ondernemingsbeleid uit tijdschrift InVorm van Transvorm).
 

Samenwerken is niet altijd vanzelfsprekend. En ontwikkelen, van elkaar leren en transparant communiceren zijn nog niet zo eenvoudig... zeker niet in deze turbulente tijden, waarin steeds hogere eisen worden gesteld aan individuele medewerkers en teams. Maak jouw team (veer)krachtig genoeg om te overleven. Ervaar dat samenwerken werkt! 

 

Op naar de gewenste situatie

Op het moment dat een team wil groeien naar een TOP team gaan wij in gesprek met het team en bekijken we wat de huidige situatie is en wat de gewenste situatie moet zijn.

Een handig hulpmiddel is de APK- teamscan; deze wordt op maat aangepast voor elk team naar gelang de behoeften en wensen van het team/de organisatie.

Maak je team APK proof en doe de APK teamscan

 

Want af en toe wat smeerolie in je team helpt!

 

 team1 team2

Vragen?

telefoonPaula Pontier: 06-11065542

telefoonNatasja van Moorst: 06-38906403

mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

contact

taining-2-ploegh.jpg

slotje

Adres

Burgemeester Sweensplein 26, 5121 EM Rijen

telefoonPaula Pontier: 06-11065542

telefoonNatasja van Moorst: 06-38906403

 linkedin  fb  twitter

 

Webdesign: Visual Thinking