Samenwerking
Onze nieuwsbrief al gelezen? Lees hier

Via onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van allerlei interessante thema’s op het gebied van Persoonlijke -, Team- en Organisatie ontwikkeling!
Je mailadres wordt enkel gebruikt voor het toesturen van onze nieuwsbrief. Wil je je toch afmelden voor de nieuwsbrief? Klik hier?

Inschrijven

* verplicht veld

We werken samen met het acteer- en theateradviesbureau van Corrie Broks en met Q4 profiles, dé specialist in gedragsanalyses. Deze samenwerking draagt bij aan het behalen van het gewenste leerdoel op een zo efficiënt mogelijke manier.
Q4 Profiles: direct inzicht in gedrag

Wat is de invloed van ons (on)bewuste handelen op succes? In ons werk en in ons privéleven is gedrag in grote mate bepalend of we wel of niet succesvol zijn. Het onbewuste heeft grote invloed op ons dagelijks handelen. Ook al weten we dat we iets niet zouden moeten doen; we hebben toch de neiging om dat gedrag te vertonen. Onze voorkeursstijl is zo sterk, dat het ons gedrag in grote mate bepaalt. Pontier&vanMoorst is gecertificeerd partner van Q4 Profiles, specialist in gedragsanalyses. Q4 Profiles is een krachtig instrument om bewuste en onbewuste drijfveren helder te onderscheiden en effectief in kaart brengen. Een perfecte uitgangssituatie voor een coachingstraject of een training, waarmee we snel aan de slag kunnen.

Doeltreffend en plezierig regietheater

Voor onze trainingen werken we samen met het Acteer- en theateradviesbureau van Corrie Broks. Dit is een bureau met ruime ervaring in het maken van acts op maat. We werken met acteurs om snel en efficiënt het gewenste leerdoel te bereiken. Het theaterelement keert in onze trainingen en teamcoachingssessies terug om op een speelse, plezierige, maar vooral doeltreffende manier inzicht te bieden in de effectiviteit van het eigen handelen. Werken met Corrie Broks is ook voor ons iedere keer weer een feest! Meer weten over Corrie Broks?

“It’s how you ACT that matters!”
 

Vragen?

telefoonPaula Pontier: 06-11065542

telefoonNatasja van Moorst: 06-38906403

mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

contact

slotje

Adres

Burgemeester Sweensplein 26, 5121 EM Rijen

telefoonPaula Pontier: 06-11065542

telefoonNatasja van Moorst: 06-38906403
      

 

Webdesign: Visual Thinking