Presentatietechnieken
  • DSC_3911.jpg
  • DSC_3900.jpg
  • DSC_0015.jpg
  • DSC_3932.jpg
  • DSC_3849.jpg
  • " Onder de bevlogen leiding van Natasja van Moorst hebben we met een groep POH’s GGZ, kennis gemaakt met Reflecting Team Intervisie. Dit heeft nieuwe inzichten opgeleverd en we hebben ontdekt dat de methode ook geschikt is voor wat grotere intervisiegroepen. " Arnoud Frericks, Programmacoördinator Scholingen SHL-Groep

Presenteren leuk en uitdagend? Na deze training voortaan wel! 

Het is best moeilijk om effectief en op natuurlijke wijze te presenteren. Gelukkig is goed presenteren geen geheimzinnige gave die voorbehouden is aan een kleine groep mensen. Met de juiste aanpak en goede voorbereiding kan iedereen een vlotte presentatie geven. Wil je weten hoe je een uitstekende presentatie kunt neerzetten? Dan is dit de training voor jou.

 

Resultaat van de training

Je kunt op een effectieve, natuurlijke manier een mondelinge presentatie ontwikkelen en geven. Je stemt jouw presentatie af op jouw luisteraars, in overeenstemming met de doelstellingen. Je gaat beter met spreekangst om en beheerst technieken om je presentatie boeiend te maken. 

Voor wie

Iedereen die in het kader van zijn werkzaamheden presentaties moet verzorgen. 

Werkwijze  

Tijdens deze training wordt er een veilige leeromgeving gecreëerd, waarin het doen centraal staat. Er wordt nader ingegaan op de verschillende aspecten die een rol spelen bij het verzorgen van een presentatie: het doel, de doelgroep, de voorbereiding en de presentatie zelf. Uiteraard ga je zelf actief presenteren. Wij geven uitgebreide feedback op jouw presentaties. Je krijgt de mogelijkheid veel te oefenen en je doet veel ervaring op met presenteren. Presenteren wordt als een leuke en uitdagende activiteit benaderd, waarbij jouw eigen persoonlijkheid centraal staat.

Groepsgrootte: maximaal 10 deelnemers

Tijdsduur: De training duurt afhankelijk van de specifieke vraag 2-3 dagen.

persoonlijke wegwijzer

slotje

Adres

Burgemeester Sweensplein 26, 5121 EM Rijen

telefoonPaula Pontier: 06-11065542

telefoonNatasja van Moorst: 06-38906403
      

 

Webdesign: Visual Thinking