Persoonlijke Waarden Profiel
Onze nieuwsbrief al gelezen? Lees hier

Via onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van allerlei interessante thema’s op het gebied van Persoonlijke -, Team- en Organisatie ontwikkeling!
Je mailadres wordt enkel gebruikt voor het toesturen van onze nieuwsbrief. Wil je je toch afmelden voor de nieuwsbrief? Klik hier?

Inschrijven

* verplicht veld
  • "Paula en Natasja hebben met hun laagdrempelige en soms ook confronterende aanpak een enorme prikkel gegeven om meer openheid en ruimte te creëren in ons gevarieerde team. Een aanrader voor elk team! " Chantal Boeijen / Barbara Krijnen Hoofd Datamanagement

Persoonlijke Waarden Profiel

 

Wil je een nog completer plaatje? De Persoonlijke Stijl Analyse is voor diepgang aan te vullen met een Waarden en Interesse profiel. Dit aanvullende profiel geeft inzicht in het waarom van je handelen.

 

  • Wat vind je belangrijk?
  • Waar geloof je in?
  • Wat is je reactie op bepaalde situaties?
  • Wat is voor jou ‘goed’ of ‘fout?

 

Het Q4 Persoonlijke Waarden Profiel vergroot de kennis van persoonlijke waarden en overtuigingen die in ons verankerd zijn. Vaak gaan we ervan uit dat mensen om ons heen op een zelfde manier in het leven staan. We nemen aan dat we basiswaarden met elkaar delen, dat we hetzelfde belangrijk vinden. Mensen kunnen echter wezenlijk van elkaar verschillen als het gaat om waarden en overtuigingen. Specifieke aandacht wordt besteed aan het bevorderen van onderling begrip en het inzichtelijk maken van het verband tussen onze persoonlijke waarden en ons handelen.

 

 

 

Vragen?

telefoonPaula Pontier: 06-11065542

telefoonNatasja van Moorst: 06-38906403

mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

contact

Q4 schema

slotje

Adres

Burgemeester Sweensplein 26, 5121 EM Rijen

telefoonPaula Pontier: 06-11065542

telefoonNatasja van Moorst: 06-38906403
      

 

Webdesign: Visual Thinking