Persoonlijke Stijl Analyse
Onze nieuwsbrief al gelezen? Lees hier

Via onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van allerlei interessante thema’s op het gebied van Persoonlijke -, Team- en Organisatie ontwikkeling!
Je mailadres wordt enkel gebruikt voor het toesturen van onze nieuwsbrief. Wil je je toch afmelden voor de nieuwsbrief? Klik hier?

Inschrijven

* verplicht veld
  • "Paula en Natasja hebben met hun laagdrempelige en soms ook confronterende aanpak een enorme prikkel gegeven om meer openheid en ruimte te creëren in ons gevarieerde team. Een aanrader voor elk team! " Chantal Boeijen / Barbara Krijnen Hoofd Datamanagement

Persoonlijke Stijl Analyse

Wat is je natuurlijke manier van doen? Hoe ga je met bepaalde situaties om onder druk? Wat zijn jouw kwaliteiten? Om op al deze vragen een antwoord te krijgen is het Q4 Persoonlijke Stijl (DISC) profiel zeer geschikt. Een krachtig instrument waar Pontier&van Moorst als gecertificeerd partner van Q4 Profiles gebruik van maakt.

 

Inzicht verkrijgen

Jouw gedrag, vooral bepaald door jouw voorkeursstijl, is in grote mate bepalend of je wel of niet succesvol bent. Het onbewuste heeft veel invloed op jouw dagelijks handelen. Het DISC profiel onderscheidt bewust en onbewust gedrag en brengt dit in kaart. Het gewenste gedrag geeft gedrag weer onder gunstige omstandigheden en hoeveel energie je stopt in het aanpassen van gedrag. Het kernpatroon geeft gedrag weer onder ongunstige omstandigheden zoals bij werkdruk en spanning. Het profiel geeft inzicht in de verschillen van communicatiestijl tussen mensen, maar ook inzicht in jezelf. 

 

Tips voor communicatie

Uniek in de rapportage is de weergave van jouw natuurlijke manier van doen en jouw gewenste gedragsstijl in combinatie met jouw zelfbeeld. Het meet welke combinatie van temperamenten het sterkste aanwezig is en welke gedragsstijl daaruit voortkomt. Op een  overzichtelijke manier zie je de specifieke sterktes en valkuilen van jouw communicatiestijl en er worden tips gegeven op het gebied van communicatie (beïnvloedingsstijlen) voor de verschillende temperamenten. De rapportage is makkelijk leesbaar, met een duidelijke tekst zonder wollig taalgebruik. De herkenningsscore (de mate waarin mensen zich in het profiel herkennen) is gemiddeld 8,7!

Download hier een voorbeeldrapportage

 

Een betere teamsamenwerking 

Snel en overzichtelijk ieders kwaliteiten en valkuilen in beeld: hiervoor is de Teamgrid gebaseerd op de DISC een uitstekend handvat. Zo maak je een verdiepingsslag als team met als winst: meer begrip voor elkaar, (h)erkenning, vertrouwen en een betere samenwerking. Vooral het inzicht hoe je beter aan kunt sluiten bij de ander zonder dat de ander daarin hoeft te veranderen, is vaak de eerste stap tot verandering in de werkpraktijk. 

Download hier een voorbeeld van een teamgrid

 

Wil je zelf een gratis Q4 Profiles Persoonlijke Stijl (DISC) beknopt profiel invullen, vul dan hier je emailadres in.

Naam
Ongeldige invoer

Emailadres(*)

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?
Ongeldige invoer

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens door deze website.

* verplichte velden

 

 

Profiel upgraden?

Dit beknopte profiel upgraden naar een volledige versie van het Q4 Persoonlijke Stijl (DISC) Profiel?

Informeer naar de mogelijkheden.

Vragen?

telefoonPaula Pontier: 06-11065542

telefoonNatasja van Moorst: 06-38906403

mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

contact

Q4 schema

slotje

Adres

Burgemeester Sweensplein 26, 5121 EM Rijen

telefoonPaula Pontier: 06-11065542

telefoonNatasja van Moorst: 06-38906403
      

 

Webdesign: Visual Thinking