Veranderingen het hoofd bieden en veerkrachtig zijnPersoonlijke APK los zondertekst

Hoe vanzelfsprekend is het dat je jaarlijks jouw auto laat keuren? Doe je dit ook voor jezelf als het gaat om persoonlijke of professionele ontwikkeling? De veranderende zorgvraag in combinatie met maatschappelijk en technologische ontwikkelingen stellen nieuwe eisen aan het handelen van jou als zorgprofessional. Waarom zou je jezelf niet jaarlijks scannen om te kijken wat je nodig hebt als professional om alle veranderingen het hoofd te kunnen bieden en (veer)krachtig te zijn. Dat is toch een kadootje voor jezelf... Paula en Natasja doen dit zelf ook jaarlijks onder het motto: Pontier&vanMoorst blijft in beweging!

 

Door persoonlijke ontwikkeling meer plezier en energie in het werk

Hoe fijn is het om met een coach te onderzoeken hoe je nog effectiever kan communiceren, leiding geeft of je medewerkers coacht zodat ze floreren en in hun kracht kunt zetten. Soms helpt een spiegel voor houden bij het zichtbaar worden van je kwaliteiten om deze nog meer te benutten. Of misschien wil je bewuster worden van je waarden en wil je meer waardengericht werken? Leren en ontwikkelen geven je nog meer plezier en energie in het werk.

fingerprint

Jouw persoonlijke APK kun je op verschillende manieren invullen, te vinden in de persoonlijke wegwijzer rechts. Heb je eerst nog hulp nodig bij het maken van jouw keuze? Dan kan Pontier&vanMoorst jou via de persoonlijke APK checklist op weg helpen, te vinden bovenaan in de persoonlijke wegwijzer.