Werken met energie en plezier
 • Workshop "Werken met energie en plezier"- locatie: omgeving Rijen-Breda

Werknemers hebben nu minder energie dan twee jaar geleden. Ze staan meer onder druk, de prestatielat is hoger gelegd en er moet harder gewerkt worden. De groep werknemers die onder druk staan groeit. Deze mensen, zo'n 40 procent van de werknemers, zijn vooral bezig met het halen van korte termijndoelen en het oplossen van acute problemen. Eigenbelang gaat boven samenwerking en spanningen en frustraties komen regelmatig naar boven. Het aantal medewerkers dat zich wel 'relaxt' voelt in hun werk, is intussen afgenomen, waarschijnlijk onder druk van een aantrekkende economie en dreigende massaontslagen.Bron: EnergyFinder 8 mrt 2016 Redactie P&Oactueel

Stel je jezelf ook wel eens een van de volgende vragen: hoe voorkom ik dat ik in de slachtofferrol kruip en verzand in mopperen? Hoe houd ik het nog leuk op mijn werk ondanks de werkdruk die er heerst? Waar haal ik mijn energie uit en hoe haal ik energie uit mezelf? Hoe richt ik mijn aandacht op dat waar ik invloed op heb?

Hoe zorg je nu dat je ondanks alle taken die je energie kosten meer plezier uit je werk haalt? Herkenbaar? Meld je dan nu aan voor deze workshop !

Wat feiten:

 • We hebben het drukker gekregen mede door de crisis (onderzoek Motivaction 2013)
 • Bijna 2/3 van de Nederlanders heeft na het werk geen energie meer om dingen te doen. Dit blijkt uit een stresstest op de website van Fonds Psychische Gezondheid, die door meer dan 74.000 mensen is ingevuld.
 • 1 op de 8 werknemers heeft last van een burnout (bron CBS)
 • 30.000 mensen worden jaarlijks afgekeurd ten gevolge van psychische problematiek
 • 1 miljoen mensen lopen het risico op burnout en andere werk gerelateerde psychische ziekten
 Bron: www.checkjewerkstress.nl
Energie heeft direct en indirect effect op gedrag en prestaties. Het energielevel heeft een voorspellende waarde. Zo hebben mensen die veel werkstress ervaren eerder de neiging om het komend jaar ergens anders te gaan werken en liggen hun prestaties gemiddeld lager dan die van hun energieke collega's.
Dat wil jij toch ook voorkomen?

In deze workshop van 2,5 uur:

 • ontdek je de elementen die energie en plezier geven in het werk
 • sta je stil bij wat de bronnen van arbeidsvreugde voor jou kunnen zijn
 • onderzoek je hoe je met situaties om kunt gaan die lastig zijn en energie kosten
 • weet je hoe je manier van denken over ontwikkeling van invloed is op je manier van feedback geven
 • na deze avond heb je helder wat de stap is die jij kunt zetten (al de volgende dag;-) om met meer energie en plezier naar je werk te gaan.
 • Iedereen die met meer energie en plezier wil werken is van harte uitgenodigd om naar deze workshop te komen.

 

Datum    
Tijd 19.00u-21.30u  
Prijs € 59,50 inclusief koffie, thee en lekkernijen
Locatie in de omgeving van Rijen en Breda   
Trainer(s) Paula Pontier Natasja van Moorst

 

Pontier&vanMoorst begeleiden al meer dan 10 jaar teams in diverse branches in de vorm van training, teamcoaching of teambuilding. In die 10 jaar hebben zij diverse tools ontwikkeld die teams succesvoller laten presteren.

Meld je aan voor de workshop of training

Klantreactie

Reactie van Marlies Kusters Teammanager, Savant zorg

Natasja en Paula bezitten de kwaliteit om binnen korte tijd een match te maken met de deelnemers en bij hun niveau aan te sluiten. Ze hebben voor 9 beginnende ontwikkelcoaches de basis gelegd voor een goed coach-ontwikkel- gesprek. Dit doen ze op een energieke manier met veel metaforen, ruimte voor eigen inbreng, prikkelend en door zelf te laten ervaren.

 Meer klantreacties

 

slotje

Adres

Burgemeester Sweensplein 26, 5121 EM Rijen

telefoonPaula Pontier: 06-11065542

telefoonNatasja van Moorst: 06-38906403

 linkedin  fb  twitter

 

Webdesign: Visual Thinking