Nooit meer lastige gesprekken

papagaaien

"Ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is"

 

We voeren heel wat gesprekken in ons leven, privé en op het werk. Heb je dan ook wel eens dat je vastloopt? Dat je voelt en denkt: ‘Hoe kan het nu dat dit gesprek niet lekker loopt’? Of dat het bijna uitdraait op welles/nietes en een conflict zomaar op de loer ligt?

Maak in onze workshop kennis met voorbeelden van gedrag of mensen die zomaar jouw collega of klant kunnen zijn! Madeleine en Corrie kruipen namelijk in elke rol met allemaal hun eigen kleurtje en zodoende kun je eindeloos oefenen. Als het  gespeelde gesprek, net als in de werkelijkheid schuurt of wringt of stokt of zelfs irriteert, kom je er ter plekke achter waarom dat is. Madeleine en Corrie vertellen vanuit hun rol waarom het wel loopt of niet en Paula en Natasja geven vanuit een jarenlange expertise met DISC handvatten vanuit de vier kleurstijlen. Effectiever kan niet en wie weet behoort lastige gesprekken voeren tot de verleden tijd! Wij zorgen gegarandeerd voor een laagdrempelige en veilige sfeer!

Voor wie?

Iedereen die graag de communicatie en samenwerking met anderen wil verbeteren, verstevigen en ontwikkelen. Of het nou op je werk is, of privé!

Wat kun je verwachten?

  • Opwarmen met de vier communicatiestijlen.
  • Korte theoretische inleiding over de vier communicatiestijlen en de DISC.
  • Schakelen tussen de verschillende niveaus van communicatie.
  • Welke kleur heb jij en hoe kun je aansluiting vinden?
  • Jouw persoonlijke kleurrijke kwaliteiten en de toepassing in jouw praktijk .
  • Aan de slag met oefenen, uitproberen, experimenteren d.m.v. theatrale werkvormen.

Na deze middag heb je alle handvatten in huis om op een prettige wijze gesprekken te voeren omdat je beter aan kunt sluiten bij de ander, je zicht hebt  op je eigen communicatiestijl en die van de ander. Je begrijpt elkaar beter door kleurrijk met elkaar te combineren vanuit jouw unieke kwaliteiten. 

Wanneer?

De workshop vindt plaats op 24 september 2015 aanvang  13.30 uur - 16.30 uur.  We sluiten deze middag af met een gezamenlijke borrel.

Deze workshop is een samenwerking tussen Pontier&vanMoorst en Corrie Broks en Co.  Zij werken al vele jaren samen en zijn 100% op elkaar ingespeeld. ‘Het is een feest om met elkaar te werken en dat gevoel willen we graag delen met al onze deelnemers’!

Corrie Broks en Co: Wij thealeren! Theater en leren vormen een ijzersterk team. Met ons als levend lesmateriaal kun je eindeloos oefenen. Veiligheid en Vertrouwen gaan bij ons hand in hand. Voor deze workshop kruipen we in de huid van jouw collega of klant of kennis en nemen je mee in de wondere wereld van de vier kleurstijlen! 

Pontier&vanMoorst: Paula en Natasja werken inmiddels 5 jaar met de DISC. Kijk op onze website voor meer informatie. De DISC geeft praktisch inzicht in de kleuren van de verschillende communicatiestijlen. Dit werkt zo verhelderend dat het onze passie is geworden om zoveel mogelijk mensen dat inzicht ook te geven waardoor lastige situaties een uitdaging worden omdat je leert hoe je daar zelf invloed op hebt! 

Locatie

De workshop vindt plaats in De Ploegh in Geertruidenberg. Deze monumentale locatie biedt de veiligheid, de ruimtes en de terrassen die passen bij de persoonlijke sfeer van deze workshop.
In De Ploegh kunnen we mensen op een persoonlijke manier ontvangen, eindeloos verwennen.
De sfeervolle trainingsruimte - direct onder de dakspanten – is van alle gemakken voorzien en uitgerust met de laatste audiovisuele apparatuur.

Jouw investering

Voor deze workshop betaal je € 149,-  inclusief een Persoonlijk Basisprofiel gebaseerd op de DISC, een hand-out en alle versnaperingen gedurende de middag.

 

Datum    
Tijd    
Prijs € 149,- inclusief koffie, thee en lekkernijen
Locatie de Ploegh Markt 58, Geertruidenberg, sfeervolle locatie en centraal gelegen met gratis parkeermogelijkheid
Trainer(s) Pontier&van Moorst Corrie Broks & Co

 corriebroks 

Meld je aan voor de workshop of training

Klantreactie

Reactie van Marlies Kusters Teammanager, Savant zorg

Natasja en Paula bezitten de kwaliteit om binnen korte tijd een match te maken met de deelnemers en bij hun niveau aan te sluiten. Ze hebben voor 9 beginnende ontwikkelcoaches de basis gelegd voor een goed coach-ontwikkel- gesprek. Dit doen ze op een energieke manier met veel metaforen, ruimte voor eigen inbreng, prikkelend en door zelf te laten ervaren.

 Meer klantreacties

 

slotje

Adres

Burgemeester Sweensplein 26, 5121 EM Rijen

telefoonPaula Pontier: 06-11065542

telefoonNatasja van Moorst: 06-38906403
      

 

Webdesign: Visual Thinking