Persoonlijke
Onze nieuwsbrief al gelezen? Lees hier

Via onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van allerlei interessante thema’s op het gebied van Persoonlijke -, Team- en Organisatie ontwikkeling!
Je mailadres wordt enkel gebruikt voor het toesturen van onze nieuwsbrief. Wil je je toch afmelden voor de nieuwsbrief? Klik hier?

Inschrijven

* verplicht veld
  • "Tijdens mijn individuele coachingtraject heb ik de DISC ontdekt. Dit heeft mij inzicht en aanknopingspunten gegeven en om op te pakken bij communicatie. Ik ben er van overtuigd dat mij dit verder gaat brengen. " 

    Bas Braam, consultant

Veranderingen het hoofd bieden en veerkrachtig zijnPersoonlijke APK los zondertekst

Hoe vanzelfsprekend is het dat je jaarlijks jouw auto laat keuren? Doe je dit ook voor jezelf als het gaat om persoonlijke of professionele ontwikkeling? De veranderende zorgvraag in combinatie met maatschappelijk en technologische ontwikkelingen stellen nieuwe eisen aan het handelen van jou als zorgprofessional. Waarom zou je jezelf niet jaarlijks scannen om te kijken wat je nodig hebt als professional om alle veranderingen het hoofd te kunnen bieden en (veer)krachtig te zijn. Dat is toch een kadootje voor jezelf... Paula en Natasja doen dit zelf ook jaarlijks onder het motto: Pontier&vanMoorst blijft in beweging!

 

Door persoonlijke ontwikkeling meer plezier en energie in het werk

Hoe fijn is het om met een coach te onderzoeken hoe je nog effectiever kan communiceren, leiding geeft of je medewerkers coacht zodat ze floreren en in hun kracht kunt zetten. Soms helpt een spiegel voor houden bij het zichtbaar worden van je kwaliteiten om deze nog meer te benutten. Of misschien wil je bewuster worden van je waarden en wil je meer waardengericht werken? Leren en ontwikkelen geven je nog meer plezier en energie in het werk.

fingerprint

Jouw persoonlijke APK kun je op verschillende manieren invullen, te vinden in de persoonlijke wegwijzer rechts. Heb je eerst nog hulp nodig bij het maken van jouw keuze? Dan kan Pontier&vanMoorst jou via de persoonlijke APK checklist op weg helpen, te vinden bovenaan in de persoonlijke wegwijzer.

Persoonlijke DISC

  • *Wat is je natuurlijke manier van doen?
  • *Hoe blijf je veerkrachtig?
  • *Wat zijn jouw kwaliteiten?

Met dit krachtige instrument krijg je antwoord op deze belangrijke vragen.

Een gratis beknopt DISC profiel? Klik hier en vul onderaan de pagina je e-mailadres in.

 

persoonlijke wegwijzer

Gratis APK gesprek

Wil je een gratis APK gesprek?

Neem gerust contact op

of vul de persoonlijke APK checklist in.

slotje

Adres

Burgemeester Sweensplein 26, 5121 EM Rijen

telefoonPaula Pontier: 06-11065542

telefoonNatasja van Moorst: 06-38906403
      

 

Webdesign: Visual Thinking