Als jong volwassene inspireerde de ontwikkeling van kinderen mij en koos ik voor een studie Jeugdwelzijnswerk. Ik ging vervolgens kinderen begeleiden die om wat voor reden dan ook tijdelijk niet meer thuis konden wonen. Die ervaring maakte mij nieuwsgierig naar het gedrag van volwassenen. Hoe ontstaat dat? Hoe leren mensen? En hoe ontwikkelen ze (dys)functioneel gedrag? Via mijn studie psychologie kreeg ik hier gedeeltelijk antwoord op.

 

Motto

Accepteer wat je niet kan veranderen,

Verander wat je niet kan accepteren

Vind de wijsheid om het verschil tussen die twee te ontdekken!

 

Uitgaan van mogelijkheden en gewoon DOEN!

In allerlei dienstverbanden binnen organisaties ben ik samen met mensen en teams aan de slag geweest. Zoeken naar mogelijkheden en kansen en niet naar beperkingen en bedreigingen. Hierbij uitgaan van iemands kwaliteiten in plaats van zijn valkuilen. De geboorte, opvoeding en ontwikkeling van onze kinderen Sebastiaan en Benjamin hebben daar een belangrijke bijdrage aan geleverd. Als moeder van een zoon met Down syndroom heb ik het als een verrijking ervaren om zijn mogelijkheden in plaats van zijn beperkingen onder de loep te (kunnen) nemen. Deze manier van kijken loopt als rode draad door onze trainingen en (team)coaching. Wat zijn je kwaliteiten? Waar ligt je passie? Waardoor raak je gemotiveerd? Waar heb je plezier in? Ik ben ervan overtuigd dat je zelf veel invloed hebt op een creatief, inspirerend en leuk leven. En dat geldt ook voor je werk. Het inzicht dat het werkt als je daadwerkelijk (kleine) stappen zet als individu of team ... dat inspireert!

 

Mijn inspiratiebronnen:
  • mijn drie mannen: Eric, Sebas en Benjamin;
  • het strand in Zoutelande of aan de Costa Brava;
  • een stevige boswandeling;
  • met een wijntje en een goed boek lekker op de bank;
  • ons tuinhuis…om te werken, nieuwe ideeën te ontwikkelen met mijn compagnon Natasja, te denken, te lezen, leuke mensen te ontvangen en te trakteren.
  • trends in de markt volgen via krant, social media of opleiding en training.

Ontdek hier wat ik nog meer doe en wellicht voor jou kan betekenen:

Pantarheis

Bekijk hier de website .