ACT

Kom in ACTie met ACT!

Wat is jouw droom?
Wat is jouw verlangen?
Wat speelt er al heel lang door je hoofd?

Herken je dit?

Eigenlijk zou ik van baan willen veranderen maar......
Eigenlijk zou ik voor mezelf willen beginnen maar.....
Eigenlijk zou ik die vakantiereis willen maken maar......
Eigenlijk zou ik die opleiding willen volgen maar......
Eigenlijk zou ik dat dagje voor mezelf willen plannen maar....
Eigenlijk zou ik een boek willen schrijven maar........
Eigenlijk zou ik.......

Je hoofd brengt je steeds op andere gedachten, je verstand zegt dat je beter nog even kan wachten en dat je jouw wensen en verlangens nog even moet parkeren. Want je moet nog zoveel, en de kinderen, en je familie, en je werk……

Het eeuwige moeten en de ja maars komen je vast bekend voor. Hoe heerlijk zou het zijn als je wel die 1e stap kan zetten richting die droom? Dat verlangen naar die baan, die vakantie, dat dagje voor jezelf? Die 1e stap is nu heel dichtbij! De 1e stap is je aanmelden voor de training ACT NOW! 

Kom naar de korte en krachtige training ACT NOW!

De training bestaat uit 8 avonden van 2 uur waarin je elke avond kennismaakt met 1 tool/techniek uit het model van ACT. Uniek aan deze training is dat er 2 extra avonden zijn toegevoegd waarin je uitgebreider kennis kan maken met de Mindfulness-training en de training Zelfcompassie. Je kan direct stapjes zetten richting jouw droom, verlangen of wens. We gaan aan de slag met praktische opdrachten en oefeningen die je gelijk in je dagelijkse leven of praktijk toe kunt passen.

Want dat je die stap nog steeds niet hebt gezet heeft te maken met het volgende: Wist je dat ons brein zo’n 40.000 gedachten per dag produceert en ongeveer 70% van die gedachten zijn ook nog eens negatief geladen. Dat komt omdat we een natuurlijke neiging hebben om angst te vermijden. En onze gedachtes helpen ons daar een handje bij door regelmatig te roepen: niet doen, pas op, kijk uit, gevaarlijk, niet leuk, afwijzing etc.

ACT staat voor Acceptance en Commitment Therapy ook wel een 3e generatie gedragstherapie genoemd. Wij hebben dat omgezet in een korte maar krachtige training met als doel psychologische flexibiliteit, waardoor je als mens onderzoekt wat je echt wilt, beter leert omgaan met alle leuke en minder leuke gebeurtenissen in het leven. En wie wil dit nou niet? Dus meld je snel aan voor deze training! Wil je lezen wat eerdere deelnemers hebben ervaren? Druk dan op onderstaande knop.

Wanneer?

  • 8 maandagavonden in Rijen van 19.30-21.30 uur.
  • Data: Maandag 1 april, 8 april, 15 april, maandag 6 mei, 13 mei en 20 mei. 
  • Kosten: Voor 8 avonden betaal je slechts € 325,00. Dat is toch een cadeautje voor jezelf?
  • Deze training wordt gegeven door Paula Pontier

Geef je op voor deze training of vraag om meer informatie door te klikken op onderstaande knop…

spreuk act

slotje

Adres

Burgemeester Sweensplein 26, 5121 EM Rijen

telefoonPaula Pontier: 06-11065542

telefoonNatasja van Moorst: 06-38906403
      

 

Webdesign: Visual Thinking