Procesbegeleiding
Onze nieuwsbrief al gelezen? Lees hier

Via onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van allerlei interessante thema’s op het gebied van Persoonlijke -, Team- en Organisatie ontwikkeling!
Je mailadres wordt enkel gebruikt voor het toesturen van onze nieuwsbrief. Wil je je toch afmelden voor de nieuwsbrief? Klik hier?

Inschrijven

* verplicht veld
  • " Onder de bevlogen leiding van Natasja van Moorst hebben we met een groep POH’s GGZ, kennis gemaakt met Reflecting Team Intervisie. Dit heeft nieuwe inzichten opgeleverd en we hebben ontdekt dat de methode ook geschikt is voor wat grotere intervisiegroepen. " Arnoud Frericks, Programmacoördinator Scholingen SHL-Groep
Heidagen, visiebijeenkomsten en brainstormsessies die beklijven

 

  • Wat is onze visie, missie en strategie en hoe zetten we deze om in een concreet actieplan?
  • Hoe kunnen we onze cultuur veranderen in lijn met onze missie?
  • Wat is onze collectieve ambitie?
  • Hoe werken we weer met energie, passie en plezier?
  • Hoe verbeteren we het functioneren van ons team?
  • Hoe implementeren we een nieuwe werkwijze en hoe toetsen we deze?
  • Welke koers zetten we uit als MT?

 

Pontier&vanMoorst is uniek in procesbegeleiding bij bedrijf. Met korte interactieve workshops kunnen we ontwikkeltrajecten binnen uw organisatie bevorderen.

 

 In je eigen werksituatie met leren aan de slag? Zet dan Intervisie in!

Pontier&vanMoorst heeft veel ervaring in het begeleiden van intervisie. Intervisie is een zelfhulpmethode waarmee collega's elkaar helpen om zich te professionaliseren in hun werk. Dit gebeurt in een intervisiegroep. De leden van de groep komen op vrijwillige en gelijkwaardige basis regelmatig samen. De deelnemers behandelen situaties waarvan ze willen leren die zich op de werkvloer voordoen. De intervisiebijeenkomsten en de inbedding in de organisatie moeten echter aan een aantal voorwaarden voldoen om te komen tot inspirerende en succesvolle resultaten.

Wilt u binnen uw organisatie starten met het invoeren van intervisiegroepen en wilt u advies over hoe u een intervisiegroep opstart, wat randvoorwaarden zijn en hoe de medewerkers dit vervolgens zelf op kunnen pakken door middel van intervisiecoaching? Dan helpen wij u graag op weg. Met Pontier&vanMoorst als procesbegeleider… is resultaat gegarandeerd!

 

"Met Pontier&vanMoorst als procesbegeleider...is resultaat gegarandeerd!"

 

 

 

Bekijk ook ons trainingsaanbod

Communicatietrainingen, leiderschap- en managementtrainingen, persoonlijke effectiviteittrainingen of trainingen voor interne trainers? Pontier&vanMoorst heeft een passend aanbod.

 

Trainingen

 

Vragen?

telefoonPaula Pontier: 06-11065542

telefoonNatasja van Moorst: 06-38906403

mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

contact

slotje

Adres

Burgemeester Sweensplein 26, 5121 EM Rijen

telefoonPaula Pontier: 06-11065542

telefoonNatasja van Moorst: 06-38906403
      

 

Webdesign: Visual Thinking