Organisatie APK
 • DSC_3900.jpg
 • DSC_3932.jpg
 • DSC_3849.jpg
 • DSC_0015.jpg
 • DSC_3911.jpg
 • " Onder de bevlogen leiding van Natasja van Moorst hebben we met een groep POH’s GGZ, kennis gemaakt met Reflecting Team Intervisie. Dit heeft nieuwe inzichten opgeleverd en we hebben ontdekt dat de methode ook geschikt is voor wat grotere intervisiegroepen. " Arnoud Frericks, Programmacoördinator Scholingen SHL-Groep
 • "We hebben een optimaal resultaat verkregen en iedereen ging met voldoende handvatten naar huis. Kortom: goede cursus, goede aanpak, goede voorbereiding! " Team thuisbegeleiding, Savant
 • "Het doorbreken van de oude cultuur was een uitdaging, maar met Pontier&vanMoorst is de samenwerking van het team van een mager zesje naar een 7,5 gegaan!" 

  Teamleider Jolanda Timmermans St.Elisabeth

 • "Er wordt op een interactieve manier getraind, ondersteund met verschillende methodieken werd gezocht naar waar behoeften lagen." Mireille de Wee, Zorggroepmanager TweeStedenziekenhuis

Een toekomstbestendige Zorg & Welzijn organisatie

organisatie APK los zondertekst 

 

Organisaties in Zorg & Welzijn zijn in beweging, in transitie. Dit vraagt van organisaties een pas op de plaats te maken en vooruit te blikken. Hoe zorgen we voor een toekomstbestendige organisatie met  toekomstbestendige teams en toekomstbestendige medewerkers? En wie is onze klant. Wat wil onze klant? Wat is de toegevoegde waarde in het leven van de klant? Misschien is er een cultuurverandering nodig?

 

Met de organisatie APK kijken we samen naar een aantal belangrijke succesfactoren die uw organisatie helpt de gewenste resultaten te boeken en doelen te bereiken. Met behulp van de organisatie APK gaat uw organisatie ‘terug naar de bedoeling’, een van de belangrijkste succesfactoren. Ook wel beschreven in een visie en missie en strategie. Als de bedoeling een levend principe is in de organisatie, is zij de belangrijkste factor in het bereiken van resultaten.

 

IN JE EIGEN WERKSITUATIE MET LEREN AAN DE SLAG? ZET DAN INTERVISIE IN!

Pontier&vanMoorst heeft veel ervaring in het begeleiden van intervisie. Intervisie is een zelfhulpmethode waarmee collega's elkaar helpen om zich te professionaliseren in hun werk. Dit gebeurt in een intervisiegroep. De leden van de groep komen op vrijwillige en gelijkwaardige basis regelmatig samen. De deelnemers behandelen situaties waarvan ze willen leren die zich op de werkvloer voordoen. De intervisiebijeenkomsten en de inbedding in de organisatie moeten echter aan een aantal voorwaarden voldoen om te komen tot inspirerende en succesvolle resultaten.

Wilt u binnen uw organisatie starten met het invoeren van intervisiegroepen en wilt u advies over hoe u een intervisiegroep opstart, wat randvoorwaarden zijn en hoe de medewerkers dit vervolgens zelf op kunnen pakken door middel van intervisiecoaching? Dan helpen wij u graag op weg. Met Pontier&vanMoorst als procesbegeleider… is resultaat gegarandeerd!

ecg hart   meetlint tekst3

Wij hebben verschillende interventiemogelijkheden die uw organisatie APK ondersteunen die deze ontwikkeling door willen maken:

Bekijk ons trainingsaanbod voor uw organisatie

Communicatietrainingen, leiderschap- en managementtrainingen, persoonlijke effectiviteittrainingen of trainingen voor interne trainers? Pontier&vanMoorst heeft een passend aanbod.

Vragen?

telefoonPaula Pontier: 06-11065542

telefoonNatasja van Moorst: 06-38906403

mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

contact

slotje

Adres

Burgemeester Sweensplein 26, 5121 EM Rijen

telefoonPaula Pontier: 06-11065542

telefoonNatasja van Moorst: 06-38906403

 linkedin  fb  twitter

 

Webdesign: Visual Thinking