Organisatie APK
  • DSC_3900.jpg
  • DSC_0015.jpg
  • DSC_3849.jpg
  • DSC_3932.jpg
  • DSC_3911.jpg
  • " Onder de bevlogen leiding van Natasja van Moorst hebben we met een groep POH’s GGZ, kennis gemaakt met Reflecting Team Intervisie. Dit heeft nieuwe inzichten opgeleverd en we hebben ontdekt dat de methode ook geschikt is voor wat grotere intervisiegroepen. " Arnoud Frericks, Programmacoördinator Scholingen SHL-Groep

Een toekomstbestendige Zorg & Welzijn organisatie

organisatie APK los zondertekst 

 

Organisaties in Zorg & Welzijn zijn in beweging, in transitie. Dit vraagt van organisaties een pas op de plaats te maken en vooruit te blikken. Hoe zorgen we voor een toekomstbestendige organisatie met  toekomstbestendige teams en toekomstbestendige medewerkers? En wie is onze klant. Wat wil onze klant? Wat is de toegevoegde waarde in het leven van de klant? Misschien is er een cultuurverandering nodig?

Met de organisatie APK kijken we samen naar een aantal belangrijke succesfactoren die uw organisatie helpt de gewenste resultaten te boeken en doelen te bereiken. Met behulp van de organisatie APK gaat uw organisatie ‘terug naar de bedoeling’, een van de belangrijkste succesfactoren. Ook wel beschreven in een visie en missie en strategie. Als de bedoeling een levend principe is in de organisatie, is zij de belangrijkste factor in het bereiken van resultaten.

Wij hebben verschillende interventiemogelijkheden die uw organisatie APK ondersteunen die deze ontwikkeling door willen maken:

 

 ecg hart   meetlint tekst3

 

Bekijk ons trainingsaanbod voor uw organisatie

Communicatietrainingen, leiderschap- en managementtrainingen, persoonlijke effectiviteittrainingen of trainingen voor interne trainers? Pontier&vanMoorst heeft een passend aanbod.

Vragen?

telefoonPaula Pontier: 06-11065542

telefoonNatasja van Moorst: 06-38906403

mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

contact

slotje

Adres

Burgemeester Sweensplein 26, 5121 EM Rijen

telefoonPaula Pontier: 06-11065542

telefoonNatasja van Moorst: 06-38906403
      

 

Webdesign: Visual Thinking