Onze klanten
Onze nieuwsbrief al gelezen? Lees hier

Via onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van allerlei interessante thema’s op het gebied van Persoonlijke -, Team- en Organisatie ontwikkeling!
Je mailadres wordt enkel gebruikt voor het toesturen van onze nieuwsbrief. Wil je je toch afmelden voor de nieuwsbrief? Klik hier?

Inschrijven

* verplicht veld
  • Door de gedegen voorbereiding, het goed luisteren, het gebruiken van mooie werkvormen en het flexibel kunnen inspelen op de behoeften van de groep hebben Paula en Natasja een belangrijke bijdrage geleverd aan het resultaat van deze drie dagen. Voor ons een belangrijke basis deze grote verandering met elkaar door te kunnen maken Mireille, Zorgmanager ETZ (Elisabeth en Twee Steden Ziekenhuis Tilburg)
  • De training is inspirerend, warm, boeiend, professioneel..ik heb leren kijken naar mogelijkheden, ben me meer bewust en kijk uit naar de volgende trainingsdag! Ineke
  • Wat een positiviteit en energie…in een prettige omgeving.. heel fijn ervaringen te delen op een opbouwende manier! Joni Honselaar, (Zorgmanager Thuiszorgteam Haagse Hout & ad interim Benoordenhout)
  • Het eigen denken en verder kijken heeft mij enorm geholpen om vol vertrouwen een stap te maken in mijn carrière Kelly

Wie zijn wij?

DSC_4264.jpg

slotje

Adres

Burgemeester Sweensplein 26, 5121 EM Rijen

telefoonPaula Pontier: 06-11065542

telefoonNatasja van Moorst: 06-38906403

 linkedin  fb  twitter

 

Webdesign: Visual Thinking