Natasja van Moorst
Onze nieuwsbrief al gelezen? Lees hier

Via onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van allerlei interessante thema’s op het gebied van Persoonlijke -, Team- en Organisatie ontwikkeling!
Je mailadres wordt enkel gebruikt voor het toesturen van onze nieuwsbrief. Wil je je toch afmelden voor de nieuwsbrief? Klik hier?

Inschrijven

* verplicht veld
  • "Als je de dingen doet die prettig en zinvol zijn,  geeft dat plezier om je leven lang te leren!" Natasja

     

Toen ik afstudeerde in bedrijfskunde met als specialisatie textiel aan de HTS in Enschede, had ik geen besef dat het werken met mensen mij later zo zou inspireren. Na mijn studie heb ik gekozen om mijn carrière te starten als leidinggevende in de functie van storemanager bij diverse retailorganisaties. In deze functie heb ik verschillende winkels opgestart.

 

Talent om het beste uit teams te halen

Al snel kwam ik tot de ontdekking dat het opleiden van medewerkers echt bij mij past en dat ik een talent heb om het beste uit teams te halen. Een baan als Human Resource Development Consultant was voor mij een logische vervolgstap om mijn capaciteiten verder te ontwikkelen en zo ben ik het trainersvak in gerold. Zoals een autodidact dat doet, ben ik op mijn eigen wijze trainingen gaan ontwikkelen en met veel enthousiasme gaan geven. In die tijd heb ik mij gecertificeerd als trainer en inmiddels heb ik allerlei verrijkende trainingen gevolgd om mijn kennis en vaardigheden uit te breiden.

Zo heb ik me daarnaast verder gespecialiseerd op het gebied van jongerencoaching. Wil je hier meer over weten? 

More Happy jongerencoaching

Bekijk dan de website More Happy jongerencoaching.

 

Motto

“Carpe Diem! ...pluk iedere bloem die op je pad komt, bewonder al dat wat groeit en bloeit en vier het leven zodat je zelf in staat bent om op jouw eigen wijze tot bloei te komen.”

Ik doe niets liever dan mensen verder op weg helpen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling zodat ze met plezier hun werk doen en zich daar volop in kunnen ontplooien. Dat is wat mij al mijn hele loopbaan boeit. Leren en jezelf ontwikkelen is een continu proces. De kunst is om dat samen met mensen op een zo prettig mogelijk manier te doen, zodat ze ‘leren’ leren en daar ook nog lol aan beleven.

 

Mijn inspiratiebronnen:
  • mijn twee kinderen die ik samen met mijn man op zie bloeien en groeien en waar ik intens van geniet;
  • vakliteratuur om mezelf te blijven ontwikkelen;
  • kleur geven aan mijn leven door te schilderen op doek;
  • sporten en skaten in de vrije natuur;
  • mijn compagnon Paula.

 

Wie zijn wij?

natasja klein

Natasja van Moorst

paula-natasja-samen-kleur.jpg

slotje

Adres

Burgemeester Sweensplein 26, 5121 EM Rijen

telefoonPaula Pontier: 06-11065542

telefoonNatasja van Moorst: 06-38906403
      

 

Webdesign: Visual Thinking