Menselijke APK voor uw zorginstelling
 • " Onder de bevlogen leiding van Natasja van Moorst hebben we met een groep POH’s GGZ, kennis gemaakt met Reflecting Team Intervisie. Dit heeft nieuwe inzichten opgeleverd en we hebben ontdekt dat de methode ook geschikt is voor wat grotere intervisiegroepen. " Arnoud Frericks, Programmacoördinator Scholingen SHL-Groep
 • "Op een prettige manier en in persoonlijke sfeer. Het geeft je een bewustwording van je eigen kunnen, handelen, denken in mogelijkheden". Jacobien van t Hof
 • "Het doorbreken van de oude cultuur was een uitdaging, maar met Pontier&vanMoorst is de samenwerking van het team van een mager zesje naar een 7,5 gegaan!" 

  Teamleider Jolanda Timmermans St.Elisabeth

 • "Door het volgen van een persoonlijk coachingstraject heb ik de competenties ontwikkeld die ik nodig heb als leidinggevende in een middelgroot ziekenhuis. Door mijn persoonlijke groei stuur ik inmiddels meerdere eenheden aan.

  Roland van der Loos

Waar staan we voor ... en waar gaan we voor!

Beeldmerk menselijke APK voor de zorg

 

Pontier&vanMoorst ondersteunt zorg- en zorggerelateerde organisaties op de weg naar succes door het coachen en trainen van hun medewerkers, teams en managers op het gebied van (persoonlijk) leiderschap, zelfregie en teamprestaties. Want Pontier&vanMoorst vindt dat de verantwoordelijkheid voor duurzame inzetbaarheid primair bij medewerkers en teams zelf ligt!

 

De menselijke APK voor uw zorginstelling

A van Aandacht, de P van Persoonlijk en de K van Kwaliteit.
Pontier&vanMoorst begeleidt uw zorgteam vitaal en veerkrachtig naar de top!

In een wereld vol veranderingen wordt onder grote druk gewerkt. Organisaties vragen topprestaties, veel verantwoordelijkheid en steeds meer zelfsturing van hun medewerkers. Vitale, gemotiveerde en competente medewerkers zijn noodzakelijk om mee te bewegen met organisaties. 

 

Met vitale medewerkers kom je verder in de zorg!

Pontier&vanMoorst helpt organisaties die de transitie in de zorg doormaken, succesvoller te zijn door hun mensen fit en scherp te houden. Door ze als team of persoon periodiek te scannen, om te kijken waar ze staan, hen bewust te maken van hun talenten, soms een spiegel voor te houden en altijd om ze vooruit te helpen. Want medewerkers die lekker in hun vel zitten, blijven langer, met plezier en vol energie functioneren.


Zowel op persoons-, team- als organisatieniveau biedt Pontier&vanMoorst diverse menselijke APK-trajecten aan. Trajecten die allemaal als doel hebben om zorgmedewerkers te laten floreren en in hun kracht te zetten: zoals het begeleiden van teams naar zelfsturing, het coachen van zorgcoördinatoren, het ontwikkelen van leertrajecten voor de toekomstbestendige zorgmedewerker en het bijstaan van leidinggevenden in hun nieuwe rol van bijvoorbeeld teamcoach.
Pontier&vanMoorst faciliteert en stimuleert persoonlijk leiderschap binnen teams. Want duurzame inzetbaarheid ligt primair bij de zorgmedewerkers en het team zelf.

Elk traject wordt op maat ontwikkeld. Wat echter altijd blijft staan is de: 

ecg hart    fingerprint   meetlint
A van Aandacht P van Persoonlijk    K van Kwaliteit

  • Aandacht staat voor: persoonlijke en professionele ontwikkeling met persoonlijke aandacht, tijd en ruimte geven en nemen. Er zijn voor onze klant.
  • Persoonlijk staat voor: korte lijnen, snelle reacties, hoge service. What you see is what you get!
  • Kwaliteit staat voor: zorgvuldige analyse, voorstellen, maatwerk, didactisch verantwoord, interactief, volgens de laatste trends en ontwikkelingen, evaluatie en borging met het gewenste effect. Open voor feedback. Accreditatie bij CRKBO.
 • Wie zijn wij?

  natasja klein

  Natasja van Moorst

  paula lachend

  Paula Pontier

  slotje

  Adres

  Burgemeester Sweensplein 26, 5121 EM Rijen

  telefoonPaula Pontier: 06-11065542

  telefoonNatasja van Moorst: 06-38906403

   linkedin  fb  twitter

   

  Webdesign: Visual Thinking