Menselijke APK voor uw zorginstelling
  • " Onder de bevlogen leiding van Natasja van Moorst hebben we met een groep POH’s GGZ, kennis gemaakt met Reflecting Team Intervisie. Dit heeft nieuwe inzichten opgeleverd en we hebben ontdekt dat de methode ook geschikt is voor wat grotere intervisiegroepen. " Arnoud Frericks, Programmacoördinator Scholingen SHL-Groep

Waar staan we voor ... en waar gaan we voor!

Beeldmerk menselijke APK voor de zorg

 

Pontier&vanMoorst brengt medewerkers, teams en organisaties in de zorg in beweging om met meer passie, energie en plezier te kunnen werken aan hun eigen missie en visie. Onze APK- aanpak heeft direct effect. Bij elk maatwerktraject zetten wij een breed palet aan kennis, interventies en werkvormen in. Zo maken we het verschil voor individu, team en organisatie op weg naar succes! 

Door onze jarenlange ervaring weten wij dat trainingen alleen niet altijd de oplossingen bieden. Organisatieproblemen zijn soms ingewikkelder dan dat. Wij zien dat aansturing, processen en cultuur vaak een belangrijke rol spelen. Dan werkt alleen het allerbeste maatwerk! 

 

De menselijke APK voor uw zorginstelling

Pontier&vanMoorst staat voor A van Aandacht, de P van Persoonlijk en de K van Kwaliteit en begeleidt uw zorgteam vitaal en veerkrachtig naar de top!

Pontier&vanMoorst helpt organisaties in de zorg succesvoller te zijn door hun mensen scherp te houden. Door ze als team of persoon periodiek te scannen, om te kijken waar ze staan, hen bewust te maken van hun talenten, soms een spiegel voor te houden en altijd om ze vooruit te helpen. 
Zowel op persoons-, team- als organisatieniveau biedt Pontier&vanMoorst diverse menselijke APK-trajecten aan. Trajecten die allemaal als doel hebben om zorgmedewerkers te laten floreren zodat ze optimaal kunnen functioneren in hun werk. 

Elk traject wordt op maat ontwikkeld. Wat echter altijd blijft staan is de: 

ecg hart    fingerprint   meetlint
A van Aandacht P van Persoonlijk    K van Kwaliteit
    • Aandacht staat voor: persoonlijke en professionele ontwikkeling met persoonlijke aandacht, tijd en ruimte geven en nemen. Er zijn voor onze klant.
    • Persoonlijk staat voor: korte lijnen, snelle reacties, hoge service. What you see is what you get!
    • Kwaliteit staat voor: zorgvuldige analyse, voorstellen, maatwerk, didactisch verantwoord, interactief, volgens de laatste trends en ontwikkelingen, evaluatie en borging met het gewenste effect. Open voor feedback. Accreditatie bij CRKBO.

 

Waar zijn wij uniek in?  

Pontier&vanMoorst heeft een groot netwerk in de zorg en veel ervaring. Paula en Natasja hebben in meer dan 10 jaar ondernemerschap een expertstatus opgebouwd op het gebied van teamcoaching, leiderschap en persoonlijke en professionele ontwikkeling.  

BETROKKEN, BETROUWBAAR,ENTHOUSIAST, ENERGIEK, INTERACTIEF EN DESKUNDIG kenmerkt de werkwijze van Pontier&vanMoorst als geen ander.  

 

Wie zijn wij?

natasja klein

Natasja van Moorst

paula lachend

Paula Pontier

slotje

Adres

Burgemeester Sweensplein 26, 5121 EM Rijen

telefoonPaula Pontier: 06-11065542

telefoonNatasja van Moorst: 06-38906403
      

 

Webdesign: Visual Thinking